Klion poševní tobolky při menstruaci

Dobrý den, mám dotaz zda KLION D-100 má užívat i když jsem dostala menstruaci??? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Lucko! Výrobce neuvádí menstruaci jako kontraindikaci. Pokud jej máte užívat, užínejte jej dále.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: