Klíště

Dobry den, pred peti dny jsem si nasel kliste a bylo mi vyndano pomoci specialnich klesticek na klistata (predtim bylo zaduseno, takze asi do me pustilo svuj obsah), ovsem toho dne uz od rana (jeste pred samotnym vyjmutim) me boli hlava a tento problem pretrvava az do ted. Misto kousnuti se hoji. Zajima me, zda-li to ma spojitost s klistetem, nebo jestli je tato bolest vyvolana necim jinym. Zatim na sobe nepozoruji jine naznaky choroby. Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Jiří. Souvislost Vašich bolestí hlavy se zákusem klíštěte je velmi malá. Příznaky infekce přenášené klíštětem se projeví nejříve za 1 týden od infikování. Hezký den.

MUDr. Hana Černá
MUDr. Hana Černá

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Pardubické krajské nemocnice, a.s.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x