Klíště, kojení

Dobrý den, prosím o radu, včera jsem si odstranila přisáté klíště, mám 2 měsíční dceru a kojím, jak mám postupovat dál, mám vyčkávat na reakci nebo jít k lékaři a můžu kojit dále? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Kojte dále, po klíštěti může zůstat drobný svědivý červený pupínek - to je norm. reakce, hojí se tak do 10 dnů, není třeba se znepokojovat. Pokud by se objevila jiná neobvyklá kožní reakce, či celkové příznaky - teploty, únava, bolesti hlavy apod., navštivte lékaře.

 
Líbí se vám odpověď?
+5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: