Klíště u dítěte

DOBRÝ DEN,MŮJ SYN(17MĚSÍCŮ STARÝ) MĚL 7.6. KLÍŠTĚ. OD 15.6. PŘESTAL JÍST,JEN JEDL DVA JOGURTY DENNĚ JINAK VŠE ODMÍTAL A TROCHU POKAŠLÁVAL. 19.6. JSEM S NÍM BYLA U LÉKAŘE . LÉKAŘ ŘEKL ŽE NA NĚM NIC NEVIDÍ A MÁME SI KOUPIT GLUKOPUR A PROBIOTIKA.ALE DO VEČERA DOSTAL ZVÝŠENÝ TEPLOTY 37,7 A HROZNEJ DÁVYVEJ KAŠEL , ŽLUTOU RÝMU.MÁM STRACH JESTLI SE NEJEDNÁ O BOROLIOSU??? DĚKUJI IVETA

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Iveto! Dávivý kašel a rýma se žlutou sekrecí z nosu rozhodně nepatří mezi běžné projevy boreliosy. Zřejmě se jedná o souběh běžného nachlazení nebo jiné virosy s dobou po přisátí klíštěte. Nejste-li si jista, můžete od lékaře žádat provedení testů na přítomnost boreliosy.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: