Klištová encefalitida , borelie...

  • Dotaz od: Ludek Habarta
  • Publikováno: 18.7.2008
  • uLékaře.cz

Dobry den , chtel bych se zeptat za jak dlouho od vyjmuti klistete se muze aplikovat antibiotika AZITROMYCIN 500 ? V pondeli asi prisate kliste v utery vyjmute cervena skvrna velikosti asi 50 koruny zacina bělet uprostred ( vypada to i jako otok ) . Dle Obvodniho lekare aplikovat AZITROMUCIN 500 2ks dnes a potom 4dny 1tableta. dekuji za odpoved zda aplikace techto antibiotik a uzivani 4 den po prisati klistete je spravny dekuji moc za odpoveded

Odpověď odborníka:

Dobrý den, držte se pokynů Vašeho praktického lékaře - pouze podle podrobného vyšetření lze poznat, zda připadá v úvahu podezření na boreliovou infekci, na kterou jsou antibiotika účinná.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Hiv test Zdravím, měl jsem rizikový pohlavní styk. Po 60 a 79 dnech jsem byl...
  • Střevní potíže po pití alkoholu Chtěl bych se zeptat zda by jste mi mohl/a...
  • Otok obliceje Prosim o radu,manžel do svych 53 let nebyl na nic alergicky od...
  • Akné Už dlouho trpím akné na obličeji a především na zádech. Lékař mi předepsal...
  • Prostata Manžel, nyní 55 let, se v r.2014 podrobil biopsii prostaty (PSA 3,63 f...
  • Změny na děložním čípku Je mi 21 let a před 14 dny jsem byla na běžné...
 
Kam dál
Naposledy čtené: