Kloubní výživa

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli může kloubní výživa způsobit potíže s vyhřezlou plotýnkou, jestli se tím může vyhřeznout ještě více či dokonce způsobit, že by se kousek odlomil. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Určitě ne. Vliv výživy jde úplně jiným směrem.

MUDr. Jiří Marek
MUDr. Jiří Marek

Specializace: Fyzioterapie
Pracoviště: Soukromá ambulance Praha, Brno - Klinika Naprapathy

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: