Klouby

Dobrý den mám prosbu synovi 4 roky začali hrozně praskat klouby, kyčle,kolena,ramena je to normální nebo máme raději navštívit pediatra? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Pokud není praskání spojeno s bolestí či otokem a dítěti zjevně nevadí , pak není třeba žádné opatření . Většinou odezní. Pokud se objeví bolesti či potíže pak je vhodné odborné vyšetření , i když to většinou zjistí vrozeně volnější pohyb v kloubech tvz ligamentozní laxitu a dítě pouze v určitých intervalech sledujeme.

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: