Klouby

Dobre dopoledne, Chtěla bych se zeptat jestli Lze(jestli je to v tomto věku vhodné) při hypermobilute a rupture lca v 17 letech brát kloubní výživu? Je vhodný například geladrink? Nebo doporučujete neci jiného? Budu ráda za jakoukoliv radu. Dekuji

Odpověď odborníka:

Pokud jste jinak zdráva potom ve vašem věku není potřeba brát jako kloubní výživu žádný preparát ani potravinový doplněk. Dostatek bílkovin a vitamínů. Rehabilitace.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: