Klystýr

Dobrý den, chtěl bych vyzkoušet klystýr, abych se cítil vnitřně čistší. Mám se něčeho obávat? Je něco, na co si dát opravdu pozor? Jak často doporučujete tuto "kůru" podstupovat? Děkuji za Vaši odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, metodu klystýru k vnitřnímu čištění nedoporučuji. Při této metodě je propláchnuta jen část střeva, dochází k porušení vnitřní rovnováhy mikrobiální flory, může dojít narušení minerálů v krvi, při neopatrném provedení může vyvolat velmi nepříjemnou zánětlivou reakci. Pokud budete dodržovat zásady zdravého životního stylu není třeba těchto očistných kúr.

MUDr. Vladimíra Cejnarová
MUDr. Vladimíra Cejnarová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: