Knedlik a tlak v krku

Dekuji. Jeste pokud se muzu zeptat, je u stitne zlazi pocit pachuti krve??? Asi pred trema dny jsem mela laparoskopii a pri narkoze davaji nejakou trubicku do krku , a je pravdou ze po narkoze me ten krk bolel asi dva dny, pry je to bezne ,ale od te doby pocituji krev v puse kterou ale nevyplivam nebo mi netece jen proste mam pachut krve a jsem jeste zahlenena, nebot jak polknu tak polknu i hleny a na sekundu tam knedlik neni.Krev na stitnou zlazu mi byla brana minuli rok asi v 8/9 mesici a pry je v poradnu mela jsem i gastro z toho by to take mei rozpoznat ze tam neco neni v poradku se stitnou zlazou prece ne? Jinak dalsi vysetreni jsem nemela. To je muj posledni dotaz:-D DEKUJI PANE DOKTORE ZA VAS CAS : A preji hezky den:-))))

Odpověď odborníka:

Kamilo,
pocit krve v krku bude pravděpodobně souviset s tou laparoskopií a zavedením dýchací rourky při ní, rovněž ten pocit knedlíku v krku by mohl být od toho. Zkuste ale více komunikovat s lékaři, kteří se o vás starají v ambulanci či nemocnici, a ptát se na tyto dotazy jich, protože my lékaři v internetové poradně těžko můžeme kvalifikovaněji odpovědět na tak specifické dotazy, na to nám chybí informace i možnost si Vás vyšetřit. Hezký den.

MUDr. Michal Černý
MUDr. Michal Černý

Specializace: Ušní, nosní, krční

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x