Knedlík v krku

Dobrý den, 14 dní zpátky jsme měli v rodině chřipku, otec i matka to měli chyceno v krku, otec skoro 14 dní nemluvil kůli chrapotu. Já jsem začátkem týdne prodělal lehkou chřipku také.Začalo to bolestmi v krku, pak se to přesunulo v krku víc dolů, už pár dní mám na jedné straně ,, knedlík" a při polykání a jídle mě tam pobolívá, proto bych se chtěl zeptal na názor ,zda stav odezní, nebo si zajít na ORL připadně vyšetřit hrtan. Děkuji za ochotu

Odpověď odborníka:

Vážený pane Františku, v řadě případů přetrvávají bolesti v oblasti horních cest dýchacích ještě několik týdnů po odeznění infekčního onemocnění. Pokud se Vaše obtíže do 1 měsíce nezmírní, doporučují Vám podstoupit vyšetření ORL lékařem. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: