Knedlík v krku

Dobrý den ,měla bych na vas dotaz,jiz 3 měsíce mám pocit knedliku v krku ,pocit se dostavuje vetsinou nepravidelne ,nekdy z rano ,někdy az večer ,nekdy ten pocit nemam vůbec,neboli to spiše je to nepříjemné ,často jsme zahleněná a často mám ucpaný nos .Byla jsem na vyšetření štíné žlázy z odběru krve vse negativni ,pouze mam zvýseny bilirubin ,coz mam potvrzene i od sveho gastrologa .Velmi me trápí bolest zad ,od krcni patere az dolu ,boli me z toho ruce hrudnik ,proste vesechno...nevim zda by to mohlo souviset s tim pocitem knedliku v krku,mam maleho syna a pri me drobne postave taham 16 kg .Jsem kuracka a kourim průměrne tak 5 cigaret deně.Užívám antidepresiva ..pro silnou zaludeční neurozu .Můj obvodni lekar mi rekl ,ze to mam psychickeho původu, jsme hodne hakliva na stres,trpím úzkostí a depresí vsecho si hodne beru,neustale mám z něčeho strach ..bojim se zajit ke krčnímu lekaři . .Prosím o radu zda by mohl být tento problém skutečně psychický ? A pokud mi doporučíte krční vyšetření tak co vše bude obsahovat? Děkuji s pozdrave Blanka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Váš problém jistě může být psychického rázu, ale přesto doporučuji vyloučit všechny možné organické příčiny. ORL vyšetření je rychlé, lékař speciální optikou přehlédne oblast krku a hlasivek. Vyšetření je nebolestivé, jen trochu nepříjemné, není se čeho obávat.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
re | Od: monak | 29.12.2009 10:04
Mno, ono je vyšetření a vyšetření:-(
Já jsem byl na ORL s šumem v hlavě kvůli vyloučení otitidy. Zdůraznil jsem doktorovi, že nemohu polykat, mám knedlík v krku a bolesti mně vystřelují až do uší.
"Otevřete ústa, dobrý, nic tam nemáte"
Prohlídka krku trvala cca 5sekund.
A teď mně vysvětlete, proč tomuhle člověku mám platit 30kč.
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: