Koarktace aorty

Dobrý den chtěla bych se zeptat , narodila jsem se ze srdeční vadou koarktace aorty ta mi byla hned po narození operovaná je mi 21 let žádne komplikace jsem nikdy od té doby neměla na kontroly docházím pravidelně a je vše v pořádku ... Ale má otázka zní už jsem po 3 Zamlklých potratech 11tt 6 tt a tet před měsícem v 8 tt. chci se zeptat zda ty potraty nemůže také tato vada co jsem měla nějak ovlivnovat ? Pokud ano dá se to léčit mám nějakou šanci že ditě donosim ? děkuji za odpověd přeji hezký den

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nemyslím si, že přímo koarktakce aorty souvisí s potraty. Může jít o jiné problémy které je třeba došetřit. Vše bude potřeba probrat s Vaším ošetřujícím gynekologem. Držím palce, ať miminko donosíte

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Bechtěrevova nemoc
Články: Bechtěrevova nemoc
Bechtěrevova choroba neboli...
Rakovina plic a CHOPN: rozdílné choroby se stejnými příznaky
Články: Rakovina plic a CHOPN: rozdílné choroby se stejnými příznaky
Plicní nádory jsou smutným...
Vysoký nitrooční tlak nemusí znamenat zelený zákal
Články: Vysoký nitrooční tlak nemusí znamenat zelený zákal
Přestože vysoký nitrooční...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Roupy
Články: Roupy
Roupy, oxyuriáza neboli...
Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Články: Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Brnění je nepříjemný pocit...
Deset příčin chronického průjmu, které nesouvisí s infekcí
Články: Deset příčin chronického průjmu, které nesouvisí s infekcí
Průjem máme párkrát do roka...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: