Kojení

Dobrý den,prosím o radu jelikož jsem vyskoušela snad vše. Mám tříletého syna kterého pořád kojím.Jsem už zoufalá a nevím jak ho přimět aby přestal,zkusila jsem vše od soli až po stahování prsou a kdesi cosi...bohužel nic to nemluvím o vytrvalém pláči,když mu nevyhovím. Vážím 51 kg a mám i zdravotní potíže jakou jsou žaludeční probémy,defektní chrup,celkově mám oslabenou imunitu.Může to být i z kojení? Musím dodat že syn to ma spiše jako dudlík...jen v novi cítím že se opravdu napije a taky nevím zda to je pro něj ještě vůbec dobré? Moc děkuji za radu. Hezký den

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Valerie. Univerzální rada, jak odstavit dítě od prsu, není, bohužel to bude na Vás. Pokud mu vždy, když zapláče, vyhovíte, pak se nemůžete divit, že kojení vždy vyžaduje. Profit z příjmu mateřského mléka v tomto věku již nemá a pokud Vám to činí zdravotní potíže, tak doporučuji se zamyslet, a syna odstavit. Najednou. Nemá smysl ho "pomalu navykat", nikam to nepovede. Prostě se rozhodněte a udělejte to. Hezký den.

MUDr. Hana Černá
MUDr. Hana Černá

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Pardubické krajské nemocnice, a.s.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x