Kojení 14.-ti měsíčního batolete a vliv kojení na jeho psychický a zdravotní vývoj

Můj dotaz zní: 14.-ti měsíční neteř je dle její matky plně kojená a kojení je uváděno jako důvod nemožnosti se kontaktovat s jejím otcem, neboť pětihodinový maximálně devítihodinnový kontakt s otcem by mohl dle vyjádření její matky ovlivnit psychický a zdravý vývoj dítěte, neboť by nemělo dostatečný přísun mateřského mléka. Je tohle možné, když je dítě zcela zdravé?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, 14 ti měsíční dítě by již plně kojeno být nemělo, kojení by v tomto věku mělo být již doplňováno příkrmy, nebo´t již není plně doostačující, v tomto věku by mělo stačit dle mého názoru kojení po 6 ti hodinách..

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: