Kojení

  • Dotaz od: Pavlína Bílcová
  • Publikováno: 2.10.2009
  • uLékaře.cz

Dobrý den, měla jsem klíště a čekám jestli se v krvi najde např. borelioza. Pokud by byl pozitivní je možné kojit nebo musím přestat? Děkuji za odpověď Pavlína Bílcová

Odpověď odborníka:

Pokud budou testy pozitivní, znamená to, že jste infikovaná již teď, takže to byste preventivně nemohla kojit už nyní. Domnívám se, že kojit můžete s tím, že pokud by byla nasazena terapie antibiotiky, je nutné zvolit taková, která se při kojení mohou užívat.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Ischemická choroba srdeční
Články: Ischemická choroba srdeční
Co měl lékař na mysli, když...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: