Kojení

  • Dotaz od: Petra Fousková
  • Publikováno: 8.10.2009
  • uLékaře.cz

Dobrý den, chtěla jsem se poradit s případným přikrmováním, malá je kojena a v noci se mi již budí co 2 hodiny na jídlo.Dříve stačilo jednou za noc. Je možné, že by jí mé mléko nestačilo?. Malé jsou 3 měsíce.Děkuji za odpověd. Fousková

Odpověď odborníka:

V tomto věku by bylo nejlepší vydržet ještě s kojením, zkuste jí dát napít tak ,jak ona sama chce, tvorba mléka by se měla častým přikládáním zvýšit. Pokud by to stále nestačilo a vašeho mléka by bylo skutečně málo( stát se to může), začněte přikrmovat, ale pouze mléka hypoalergenní.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Cystoskopie
Články: Cystoskopie
Cystoskopie je endoskopické...
Díky pravidelnému dárcovství krve zjistili panu Jaroslavovi rakovinu včas
Je vám padesát? Nejvyšší čas na změnu jídelníčku!
Články: Je vám padesát? Nejvyšší čas na změnu jídelníčku!
Některé rizikové faktory a...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Peptický vřed žaludku a dvanáctníku
Články: Peptický vřed žaludku a dvanáctníku
Žaludeční vředy jsou v...
Antivirotika snižují riziko zápalu plic u dětí
Články: Antivirotika snižují riziko zápalu plic u dětí
Chřipka ve většině případů...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: