Kojení

Dobrý den, chtěla bych se jen zeptat, mám 3týdení miminko a plně kojím a piji kromě jiného i nepperlivou sycenou vodu můžu miminku nějak ublížit? A jak poznám, že mám mléko slabé?Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, neperlivá voda nemá na tvorbu mléka vliv. Co se mléka týče, lze to poznat pouze speciálním rozborem. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: