Kojení

Dobrý den,mám 4.týden.miminko,plně kojené,mám jít na trhání zubu moudrosti-lékař mi samozř.zub znecitlivý-mohu pak normálně kojit.Děkuji a krásný Nový rok přeji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, lokální prostředek na "umrtvení" zubu je lokální, tedy místní a neměl by se dostat do celého organismu - vznikne jen malinká dávka. Při ošetření se zeptejte, jaký druh anestesie lékař použil a za jak dlouho asi se vyloučí z těla - abyste byla klidnější. Podle mého mínění můžete v pohodě pokračovat v kojení, jakmile odezní účinek anestetika na dáseň. Spíše se poradte o léku, který vám po vytrhnutí zubu bude pomáhat tlumit bolest - analgetikum, aby nepronikalo do mléka, pokud jej budete užívat více dní. Anestesie bych se neobávala a o léku proti bolesti /budete-li jej chtít/ se poradte s lékařem na místě. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: