Kojení a antikonc.

dobrý den, jsem čerstvě po 6nedělí, druhý porod, vždy problémy s ms. nyní nechci už brát HA- velké prpblémy byly s cyklem, otěhotn., lékař ale tělísko nedoporučil.. spíše jen condom, krém se sperm. účinkem, to jsem pořídila, ale ještě se chci zeptat a ověřit si toto.. kojím sice plně, ale malá pije tak po 6hod. v noci jen jednou, přibývá bezvadně, až se paní dokt, ptala,CO ŽE MI TO TEČE ZA SMETANU, to nevím ,nicméně je malá spokojená... ale toto mě přivádí na myšlenku.. je toto předpoklad, že mohu dostat ms dříve... ač je to k nevíře, já se na ms těším... nebo to není ovlivněno pitím, ale celkovou tvorbou mlíčka.-.. mám ho opravdu dost, ale ne do zatvrdutí.. ani neodstříkávám, vydržím to. doporučen mi byl kontryh. čaj na regen. první holčinky kojená 7měs. plně, pak do 18 měs a po celou dobu bez ms děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, menstruace je při kojení ovlivněna hladinou hormonu prolaktinu. Pokud je vyšší, pak je pravděpodobnost menstruace nižší. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x