Kojení a kotikosteroid

Dobrý den, mám dotaz ohledně kojení. Kojím svou skoro 6 měsíční - ovšem v pátek jsem se rozhodla přes dlouhotrvající urputné bolesti zad kojení ukončit a podrobit se léčbě. Naposledy jsem nakojila v pátek ve 12 h. a v 15 h jsem dostala injeci do zad - obstřik Depo medrol 40 mg a 10 ml 1% mesocainu, dále Dolmina amp im a Tralgit 50 mg im. Nyní je neděle a já bych chtěla dceru znovu nakojit - odmítá mléko z flašky, dostanu do ní jen pár lžiček + pár lžiček slazeného čaje. Mléka jsem zkusila i prostřídat, ale ani to nepomohlo. V noci dcera spala, výrazně nepláče, v plínkách je znát, že trochu čůrá (nekakala), ovšem myslím si, že již tato noc bude kritická. Mohla bych tedy již kojit? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při problémech s kojením kontaktujte dětského lékaře. Rozhodne o tom, v jakých případech kojit není vhodné a poradí případně jak postupovat.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: