Kojení a menstruace

Dobrý den,jsem 3 měsíce po porodu,3 týdny jsem se čistila a asi za týden jsem z ničeho nic začala zase krvácet,podle doktora to byla první menstruace.Po šestinedělí mi podle ultrazvuku zjistil,že do 14ti dní dostanu další menzes a můžu začít brát antikoncepci.Ale už je to 6 týdnů a stále bez menstruace,poslední dny mám bodavou bolest na pravé straně podbříšku a časté závratě.Stále plně kojím a nevím,jestli ještě počkat nebo navštívit lékaře.Měli jsme s přítelem nechráněný sex a bojím se nechtěného těhotenství,popř. mimoděložního těhotenství.Můžete mi poradit?Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, kojení není antikoncepce, proto nelze vyloučit, že jste otěhotněla. Bolest břicha může mít různé příčiny, více či méně závažné, proto navštivte svého gynekologa. Gynekolog též potvrdí či vyloučí těhotenství.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x