Kojení a otěhotnění

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na pravděpodobnot otěhotnění, pokud plně kojím 5ti měsíční dítě a před milováním si manžel nasadil jeden kondom obráceně, pak další jen přiložil nerozrolovaný, zjistil, že je opět špatně, tak otočil a nasadil... menses nemám, u předchozích dětí jsem začala menstruovat až po 18m a 20m. říkám si, že je to jen malá pravděpodobnost, ale stejně jsem nervózní... děkuji! T.

Odpověď odborníka:

dobrý en, pravděpodobnost je hodně malá,ale nic není 100%.pro jistotu doporučuji těhotenský test za měsíc,ale menyslím si,že by byl.pozitivní.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x