Kojení a streptokok v pochvě

Dobrý den pane doktore, může se se streptokokem v pochvě kojit? Nepřijde streptokok do mléka? Jsem GBS pozitivní a s partnerem chci miminko, gynekoložka mi řekla, že se streptokok neléčí. Je to pravda? Děkuji

Odpověď odborníka:

S nálezem streptokoků v pochvě můžete klidně kojit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: