Kojení, beta karoten a solárium

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,měla jsem zánět v prsu který mi ambulantně vyřízli rána už je skoro zhojená jen není ještě na povrchu zcela zhojená,mohu s tím do solária už ted nebo ještě mám počkat až se to úplně zahojí a nebude tam strup a zhnědne mi ta jizva nebo zůstane bílá a nepřijdu tím o mléko,ještě jedna otázka mám dva měsíce starou dceru a jsem plně kojící a mohu při kojení brát beta karoten v pilulkách?neuškodí to miminku když se to dostane do mléka?Moc děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, paní Žaneto. Pokud budete do solária chodit ještě se strupem, bude oblast rány po odloučení strupu výrazně bledší než okolí. Charakter jizvy a její barva vyplynou z průběhu hojení a typu Vaší pokožky. O mléko byste přijít neměla. Beta karoten v pilulkách by škodit neměl, nicméně rozhodně Vám doporučuji nebrat žádné doplňky stravy a soustředit se na svou stravu, aby byla pestrá, bohatá, zdravá a co možno přirozená. Taková strava Vám dodá dostatek minerálů a vitamínů, takže další již nebudou třeba. Navštěvovat solária je upřednostňovat soudobý ideál krásy před zdravím - a to nemohu doporučit nikomu, kdo se neživí tím, že vypadá opálený.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x