Koktavost prothiaden

Dovrý den, ráda bych znala Váš názor na podávání Prothiadenu na problém s koktáním mé 3leté dcery. Problém trvá již přes měsíc a homeopatika nepomohla,takže nám paní doktorka předepsala Protihiaden.Mám strach aby na něm dcera nebyla závislá a nenadělal víc škody než užitku. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den Marie! Prothiaden je spíše podpůrná léčba, bát se ho nemusíte, ale nelze od něj čekat zázraky. Každé dítě, u kterého se koktavost projeví by mělo být v péči logopeda, a to co nejdříve po začátku potíží. Vhodná by byla i konzultace s dětským psychologem.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: