Kolagen

Dobrý den. Před půlrokem mi byla aplikována kyselina hyaluronová pod oči k vyrovnání kruhů pod očima. Pod levé oko bylo dáno větší množství a již pár měsíců tam mám otok, jakoby mě někdo udeřil. Před pár dny jsem začala jíst Kolagen forte a kyselinu hyaluronovou v prášcích a přijde mi, že otok pod okem se ještě zvětšuje. Není to reakce na ty prášky? Mám je vysadit? Beru je jen jako doplněk, nemám žádné zdravotní problémy. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Tyto potravinové doplňky neužívejte, je možné, že tyto účinné látky se ukládají přednostně právě v ošetřené oblasti a vedou k dalšímu nasávání vody do tkáně. Bylo by vhodné stav konzultovat i s lékařem, který zákrok prováděl.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: