Kolaps

Chtěl,bych vás poprosit o názor na vyštření krevního obrazu( viz.foto dok.).Byl,sem hospitalizován asi před měsícem s vys.TK a vzápětí z nízkým TK(vys.foto.TK).Dnes mi,byl kontrolován krevní obraz(viz.foto.dokumen.)má p.doktorka mi dala labor.výsledky mezi dvéřmi,že je vše vpořádku a mám přijítbza dva měsíce na odběry.Předpokládal,jsem že,alespoň mi změří TK.Nejsem moc s přístupem p.doktotorky spokojen,léčím se u p.doktorky na vysTK,cukrovku dlouhodobě astále mne mění léky až v součastné léky,které mi změnily v nemocnici tak zatím nemám problémy mi .Je mi 45 let,vážím 105kg a měřím 182kg.Samodřejmě se snažím dodržovat dietu!Mám trochu obavu zda-li tyto problémy nemohou být dědičné.Matka má už druhou mozkovou příhodu a též se léčila na hypertenzy.Chtěl,bych radu zda-li nemá vyhledat jinou odbornou pomoc na vyřešení mého zdravotního stavu(např.výžvovou poradnu nebo něco podobného?)Děkuji za radu a pomoc.

Odpověď odborníka:

Abych se trochu zastala paní doktorky - je možné, že měla hodně pacientů a Vy jste nebyl objednaný...věc pak většinou pak řeším tak, že poté v klidu po prostudování zprávy (v běžném provozu jsou takových zpráv desítky) poté volám pacientovi a domlouvám se s ním.
Myslím si, že byste měl mít svého kardiologa, jistě by bylo vhodné provést 24 hodinovou monitoraci Vašeho krevního tlaku.
Dále konzultace s obezitologem by byla jistě také více, než vhodná.
K obou specialistům je třeba doporučení, které Vám vydá praktický lékař.
Držím palce.
S pozdravem,
MUDr. Klímová

MUDr. Nikola Klímová
MUDr. Nikola Klímová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x