Kolegyně na mne v posledn...

  • Dotaz od: Hana Lisseová
  • Publikováno: 2.4.2008
  • uLékaře.cz

Kolegyně na mne v poslední době začala několikrát bezdůvodně křičet a sprostě nadávat a já vím, že se cca před 2 lety léčila na zvýšenou hladinu prolaktinu. Pak si léky vysadila a tvrdila, že už je v pořádku. Nemá děti, žije sama a cca rok pravidelně nedostává menstruaci. Když se jí někdo opatrně zeptá, tvrdí, že prý je v pořádku, ale já myslím, že jí prolaktin opět stoupá. Myslíte, že je to možné? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, obecně nelze vyloučit, že po vysazení léčby dojde k opětovnému vzplanutí onemocnění.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce
Články: Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce
Srdeční onemocnění jsou...
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Herpes genitálií
Články: Herpes genitálií
Herpes (opar) genitálií...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x