Kolení češka

Dobrý den,mam už po 4 luxaci praveho koleni češky , chtel bych se zeptat co byste mi doporučil ? jestli operaci nenbo nejakou jinou metodu ? mam podle RTG od narození češku posunutou vic navrch podle toho mam tyhle přičiny. Hraju zavodně volejbal .

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Pokud už proběhla luxace 4x, je jediným řešení operace. Ortéza či cílené posilování by již asi měly jen malý efekt

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: