Kolenní kloub

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda doporučujete operaci v mém příp. - je mi 33 let, od 1992 mám problémy s oběma koleny, vykloubená při špatném došlápnutí - např. při sportu, jedno 5x, druhé 6x v sádře. Když chvilku klečím, cítím velkou bolest. Dle zprávy z roku 1999 dianóza: Recidivující dislokace čéšky. Dop. - ortéza, RHB, při neúspěchu - plastika závěs.aparátu. RHB jsem podstoupil, potíže se nyní - cca 1 rok opět vracejí. Děkuji za Váš názor a doporučení. S pozdravem Fechtner

Odpověď odborníka:

Pokud se potíže opakují a anatomicky je posun jednoznačný potom je vzhledem k mladému věku právě třeba provést refixační operaci. Domluvte se se svým ortopedem, který vaši záležitost dobře zná.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: