Kolenní vazy

Dobrý den,jsem aktivní sportovkyně, hraji závodně florbal. Zhrua před 3 měsícema jsem měla natažené postranní kolenní vazy. Lékař mě na to předepsal mast IBU-Hepa, ortezu a klidový režim. Poté jsem začala znovu trénovat, vše bylo v pořádku, ale před 2 dny se mě bolest vrátila, nemohu pořádně chodit a ta bolest je ostrá. Ortézu nosím pravidelně. Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Je třeba provést kontrolní lékařské vyšetření eventuálně i držený snímek kiolena, , případně další pomocné vyšetření, protože se může jednat o traumatické poškození, třeba i trhlinku v postranním vazu. Dřívější poranění se mohlo nyní více zvýraznit.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: