Koleno

dobrý den jsou mi píchány do kolene injekce Sinovial 2ml zatím 1injekce budou 3 koleno bolí pořád ,ale ted mi začala vystřelovat štípavá bolest do lýtka a stehna a stehno na zadní straně ne citlivé může to být spojeno s injekcí mám jít k lékaři hned nebo počkat na druhou jdu za týden děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Může se jednat o drobnou infekci, málo pravděpodobné, ale také nesnášenlivost injekce. Na místě je kontrola u vašeho lékaře, který injekci aplikoval. Patrně bude nutno s aplikacemi injekcí přestat, volit jiný způsob léčby. Vše dle vyšetření.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: