Koleno

Dobrý den. Před zhruba rokem a půl jsem byla na laparoskopii kolene, kdy jsem měla prasklý meniskus a sesili mi ho. Momentálně znovu pociťuji stejné bolesti jako před operací. Je možné, aby mi meniskus znovu prasknul? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Takový stav je možný, ne vždy se sešití menisku úplně zhojí. Vhodné klinické vyšetření a provedení vyšetření magnetickou rezonancí. Dle výsledku potom léčba, nelze vyloučit novou artroskopii.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x