Koleno 14 rocnej slecny je nutna operacia ?

dobry den rad by som poziadal o jednoduche vysvetlenie vzadnom rohu med menisku linia zvysenej intenzity signalu nezasahujuca kokrajomlezia gr.ll. lateralny meniskus sprimeranou intenzitousignalu meniskoferomontalnemeniskotibibialne ligamentum zachovale kolater.väzy intatktne predny aj zadny skri.väz normal so zachovanou kontunuitou v blizkosti PCL nepravid.cystoid priemeru13mm

Odpověď odborníka:

Jedná se o MR. Nález rezonance samozřejmě je třeba dát do souladu s předchorobím, úrazem, klinickým vyšetřením, zhodnotit potíže pacientky Pokud nálezy jsou pozitivní a korespondují s nálezem magnetické rezonance je artroskopická revize na místě. Ošetření kolenního kloubu. Následná rehabilitace.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x