Koleno

Dobý den. Před 2 měsíci jsem podstoupila artroskopii kolene, kvůli luxace pately a přetžení vazů. Včera jsem začala s rehabilitacemi a když jsem se přetáčelá na břicho, tak jsem čéškou zavadila zboku o podložku. Bylo cítit lepnutí a od té doby mě koleno opět bolí. Mohlo dojít k opětovnému přetržení vazu?

Odpověď odborníka:

Po rehabilitacích může být přechodné zhoršení bolestí. Pokud se bolest objevila těsně po pocitu lupnutí a přetrvává, doporučuji před další rehabilitací navštívit ortopeda.
MUDr. Dagmar Doležalová

MUDr. Dagmar Doležalová
MUDr. Dagmar Doležalová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x