Koleno

Dobrý den,chci se zeptat jedná se o dvacetiletého kluka,byl na operaci kolene,občas ho ještě pobolívá při větší námaze.S tímto chce skočit bungee jumping.Prosím o váš názor.děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den Andyno! Bungee jumping bych vzhledem k potížím s kolenem nedoporučila. Ovšem jedná se o dospělého mladého muže, který nese plnou odpovědnost za své zdraví a pokud se rozhodl nést všechna rizika, jeho rozhodnutí bych respektovala. Hezký den.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: