Koleno

Dobrý den Chtěl jem se zeptat mám po operaci kolene při které mi vytáhly z kolene šrouby hnisaly ( po pl. zkříženého vazu) při které mi bylo řečeno , že mě čeká reoperace plastiky nicméně až za rok. Alebohužrl mám dosti velké bolesti kolene a nemožu pořádně chodi udělat dřep či si na koleno jen kleknout a tak se chci zeptat jestli bych na operaci nemohl jít říve děkuji za odopověď

Odpověď odborníka:

Pokud došlo k zánětlivé komplikaci po operaci, je nutné nějaký čas počkat. Ale nejsem si jistá, že to musí být zrovna rok. Zkuste ještě váš nález konzultovat s jiným ortopedem v místě bydliště.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: