Koleno

Dobrý den, ja mám problémy s kolenem, před 3 měsíci jsem byl u lékaře a ten mi řekl že mám skakave koleno, byl jsem na 3 razovych vlnách koleno vypadalo že je dobře, hraji zavodne fotbal a ted jsem začal trénovat a koleno mně opet boli, je nato nějaký jiný způsob než razova vlna? Kdo lékaři jse mi už moc nechce.

Odpověď odborníka:

Poruchu kolena bude dobře asi přesně diagnostikovat. Ortoped musí koleno opětně a případně i opakovaně vyšetřit, tvar, otok, zateplení, případný výpotek, zhodnotit hybnost kolena, manévry na funkčnost vazů. Kromě rtg bude púatrně na místě při opakovfaných potížích a neúspěchu dosavadní léčby provedení magnetické rezonance, která zjisti případné poruchy měkkých tkání kolenního kloubu, vazů a menisků. Podle výsldku léčba, případná artroskopie. Možný diskoidní meniskus, změna tvaru některého z menisků.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nepodceňujte po operaci křečových žil rehabilitaci
Články: Nepodceňujte po operaci křečových žil rehabilitaci
Odstranění křečových žil...
Otoky po hmyzím bodnutí nepodceňujte
Články: Otoky po hmyzím bodnutí nepodceňujte
Možná vy nebo vaše děti...
Co všechno vás čeká po operaci křečových žil
Články: Co všechno vás čeká po operaci křečových žil
Chystáte-li se vyřešit...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x