Koleno

Dobrý den,včera jsem byl u doktora s bolestí kolena a přeskakování(oblast menisku).Tak zvolil opich,který někdy prý pomůže a když ani to nepomůže tak pak se koukne na to artroskopicky,ale mě to koleno bolí ještě více po opichu. Chci se zeptat jestli to je normální ?.. A jestli opich mi muže koleno od bolesti zbavit (vyléčit) ? Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Pokud by se jednalo o poranění měkkých struktur kolena, na příklad poranění menisku, nástřik pouze pomůže naznačit stav kolena podle výpotku, který se odsaje. Jinak je koleno řádně ortopedicky vyšetřit, zhotovit snímek kolena. Pokud by se po léčbě, klid, chlad, znehybnění kolena a rehabilitace, postupně pohybová a fyzikální léčba , neupravil, potom vhodné provedení magnetické rezonance, která zobrazí stav měkkých tkání kolena, vazy a menisky. Podle nálezu případné ošetření artroskopií s následnou rehabilitací.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x