Koleno

Dobrý den,Mám problém s bolestí kolene(lupání,bolest při námaze,bez otoku), PAn doktor řikal,že to může být neco s meniskem a různé problémy,dal mi poslední naději opich kolene,a když nepomůže opich tak artroskopie,ale po opichu mě koleno bolí jetě více.CHci se zeptat jestli pomáhá opich?...a jestli mi případně pomůže od operace ? a je normalní,že mě může koleno bolet více(po opichu) ?

Odpověď odborníka:

Po nástřiku kolene by měla bolest alespoň na jistou dobu ustat nebo se zmírnit. Pokud máte vyšetření ortopedem za sebou měl byste se pro nezlepšení dostavit na ortopedickou kontrolu. Příčnou může být poranění menisku nebo tak zvaný diskoidní meniskus, který je změnou svého tvaru příčinou oněch zvukových fenomenů a potíží. Před artroskopií bych doporučil provedení vyšetření magnetickou rezonancí, pokud se diagnoza potvrdí potom opravdu artroskopický výkon k ošetření stavu.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: