Koleno

Dobrý den, v neděli jsem měla fotbalový zápas a protihráč mi sklouznul kolíkama od kopaček do kolena. Koleno není nateklé a při pohybu bolí. Občas tam píchne, ale dá se to vydržet. Bojím se, aby to nebylo něco s vazama.

Odpověď odborníka:

Ano je to možné. Koleno je třeba na chirurgické ambulanci vyšetřit, zhodnotit stav jak kostí tak i měkkých částí, zhodnotit hybnost čéšky a případné přetažení kloubních vazů. Rtg snímek Jistě chlad, klid kolena, nesteroidní antirevmatikum typu Ibalginu krátce. Zajděte si na chirurgii k vyšetření. Vhodné poté rehabilitace, pohybová léčba a fyzikální terapie

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: