Koleno po artroskopii

Dobrý den, jsem 6 měsíců po artroskopii kolena. Měla jsem kráter v chrupavce. Koleno mě stále bolí a otéká. Snažím se plavat a jezdit na rotopedu. Lékař mě poslal na magnetickou rezonanci a řekl mi, že když bude nález budu muset na novou operaci , kde mi vloží do prohlubně štěpy. Co to obnáší ? A bude mít operace smysl ? Jsem z toho dost nešťastná. Ráda bych fungovala normálně. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Je to jedna z možností řešení defektu kloubní chrupavky, popravdě není částo prováděna. Podle výsledku magnetické rezonance lze se k případu potom vyjádřit více. Kloubní defekt při ponechání většinou bolesti nepůsobí, ale může být zdrojem předčasné artrozy. Poraďte se se svým ortopedem o použití metody ACP, aplikace vlastní modifikované krve, kde krevní destičky mají stimulační účinek na úpravu kloubní chrupavky Metoda není hrazena pojišťovnou.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x