Kolibacilární infekce

Dobrý den, můj přítel má opakovaný nález bacterie e-coli ve spermatu. Léčba se táhne více než rok za požití velmi silných a různých antibiotik podávaných jako tablety, krémy i injekce. Výsledky nevalné. Pro sex vždy požíván kondom. Já sama mám všechny vyšetření a testy negativní, takže mám za to, že nemohu být nositelem a příčinou tohoto svízele. Co může být zdrojem prosím a jak dále postupovat? Děkuji Odpověď odborníka: Dobrý den. Nález bakterií ve spermatu je velmi častý, prostata je velmi špatně dostupná ATB léčbě a tak je terapie většinou zdlouhavá a mnohdy neúspěšná. Zálěží, jaké má Váš partner obtíže. Pokud žádné, dále bych to neřešil. S pozdravem LM. ------------------ Dobrý den, přítel bohužel obtíže má a to konkrétně: zarudnutí části kůže na penisu a bolest uvnitř. Jaký doporučujete další postup prosím? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Pokud má nějakou vyrážku na kůži penisu doporučuji vyšetření dermatovenerologem, jinak další postup a dovyšetření dle urologa, u kterého je v péči. S pozdravem LM.

MUDr. Ladislav Mašek
MUDr. Ladislav Mašek

Specializace: Urologie
Pracoviště: Urologie Ukrajinská, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: