Kolísavý tlak

Jsem již měsíc na neschopence, často mívám zvýšený tlak i 150/100, ale jen k večeru a až tak za 2 h se postupně sníží na třeba 125/85, ráno a dopo mám 114/77 apod,u p. doktorky mívám tlak v normě, sem tam zvýšen minim. denně cítím divné pocity v hlavě, poleje mě horko a pak ten tlak.vyšetření srdce ekg, holter na srdce ok. v krvi také nic, dostala jsem neurol na zklidnění. a čeká mě ještě návštěva psychiatričky, jsem stále rozhozená, unavená, necítím se ve své kůži,mám dítě a nejsem schopna za celý den skoro nic udělat.....myslíte, že tlak i pocity na omdlení atd že to vše je od psychiky? neměla bych ještě podstoupit nějaká jiná vyšetření. Do toho mám myom, s kterým mám jít v září na operaci. ten měsíc je děsný pro mě, jsem z toho nešťastná, nevím, co mám dělat, jak se těchto stavů zbavit...kde se to vzalo, a jak to že to člověka úplně vyřadí z provozu? děkuji za Vaši odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud jste byla vyšetřena- Holter, EKG apod. v normě, je opravdu možné, že obtíže jsou psychického rázu.
Prokonzultujte obtíže s psychiatrem, jak je domluveno, uvidíte, co Vám i poví, případně i jak zareagujete na případnou léčbu.
Držím Vám palce.
S pozdravem,
MUDr. Klímová

MUDr. Nikola Klímová
MUDr. Nikola Klímová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: