Kolodium forte

Dobrý den. Mám kondylomata acuminata v tříslech a okolo genitálu. Chodím na kožní na vypalování dusíkem a zabírá to, ale když není kožní po ruce a nějaké se mi udělá, potřu jej roztokem na bradavice kolodium forte. Chci se zeptat, zda to nijak neuškodí. Bradavice se zmenší a potom normálně odloupnou, ale četla jsem, že na kondylomy takové přípravky nejsou vhodné. Proč? mohu jej i nadále používat? děkuji za odp.

Odpověď odborníka:

Domnívám se, že je možné takto kondylomata ošetřovat, ale nejúčinnější by bylo jednorázové odstranění např. ekeltrokauterem či laserem, než takto opakovaně a ne zcela efektivně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Crohnova choroba, nebo endometrióza? Příznaky (ne)musí napovědět vždy
Jak jste na tom s hořčíkem?
Články: Jak jste na tom s hořčíkem?
Trápí vás problémy se zády...
Rakovina konečníku a tračníku (kolorektální karcinom)
Články: Rakovina konečníku a tračníku (kolorektální karcinom)
Kolorektální karcinom je v...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Jak vám tluče srdce?
Články: Jak vám tluče srdce?
Rychlost tepu, někdy...
Močové kameny
Články: Močové kameny
Močové kameny, urolitiáza...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: