Koloidní minerály a hak

Dobrý den.Prosím eště jednou o zodpovězení mého dotazu a to pouze od odborníka s gynekologyckou praxi.Děkuji předem za laskavé vyhovění.Zajímá mě,zda li užívání koloidnich minerálů může negativně ovlivnit účinek antikoncepce nuvaring?Původně mi byla zaslana odp.že asi nikoli,což pro mě není dostačující odpověď,dle které bych se mohla spolehlivě zařídit.Jako laikovi logicky uvazujicimu se nabízí predpokladat, že pokud koloidni minerály krom jiného stimulují hormony ke správnému a přirozenemu fungování a pokud antikoncepce nuvaring rovněž stimuluje hormony dle své,pro telo nepřirozené potrebe,pak by se tyto dva preparaty meli trochu poprat.Samozrejme se jako laik mohu mylit a proto prosim odpoved odbornika jedte jednou.Nezadam odpověď obsáhlou,stačí stručné vysvětlení k věci.Děkuji ještě jednou za kvalitní odpověď.S úctou a pozdravem Lucia.

Odpověď odborníka:

Nemějte zbytečné obavy minerály antikoncepci neovlivní. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: