Koloidní stříbro pro dítě

Dobrý den, prosím o zodpovězení dotazu, zda se může velmi slabé koloidní stříbro podat dítěti, které má 5 let. Myslím koloid. stř. 5ppm, max. 3x5 ml denně. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jakékoli aplikace nestandartních prostředků - koloidní stříbro není lék - je na vlastní riziko toho, kdo jej podává. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: