Kolonoskopie

Vážený pane doktore, velmi Vás prosím o Váš názor k mému problému. Před několika dny jsem absolvovala kolonoskopii z důvodů občasného slabšího krvácení z konečníku.Velmi jsem se vyšetření obávala.Mé obavy se naplnily.Vyšetření bylo pro mě nejen nepříjemné,ale bolestivé.Dostala jsem dvě injekce,ale mám pocit,že byly téměř neúčinné.Mám vyšší krevní tlak a alergii na antibiotika Rulid.Nevím,zda to ovlivnilo podání injekce.Nepocítila jsem téměř žádné zklidňující účinky,ani znecitlivění.Byly mi zjištěny vnitřní hemeroidy.Po vyšetření jsem necítila žádnou slabost,nic.Měla jsem doprovod manžela,ale nebylo to nutné.Cítila jsem se normálně a za dvě hodiny jsem nastoupila do zaměstnání a necítila jsem žádné vedlejší účinky z aplikace injekcí.Mám z vyšetření velmi nepříjemné zážitky a myslím si,že na mě nezapůsobila žádná uklidňující a znecitlivějící látka.Nevím,zda to bylo v důsledků mojí alergie a vyššího tlaku.Nezeptala jsem se,přiznám se,že jsem byla ráda za dveřmi ordinace.Možná jsem přecitlivělá,ale několik bolestivých stavů jsem v životě ustála.Trpím na močové kameny,které se mi stále tvoří a zažívám časté ledvinové koliky.Poznala jsem zánět trojklanného nervu.A tak silnou bolest jsem již zažila několikrát.Prosím Vás o Váš názor.Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den,odpověď Vám může dát jen lékař,.který prováděl vyšetření a rozhodl o premedikaci.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: