Kolonoskopie

Děkuji na infekci se u lekaře zaměřím . Při kolonoskopii mi P.Doktor řikal že mám čiste střevo což mne u uklidnilo myslim že nador by se s kolonoskopie jasně poznal . Jenže jsem někde četl možna milně že mé příznaky se slučuji i s ulcerozni kolitidou kde při stavu remise bez obtíží na koloskopii se tento zanět neibjeví i když ho mohu mít kol. jsem absolvoval pravě v nekrvacivem stavu . Ještě jsem Vám zapoměl napsat že místo stolice jsem vykonal jen velke množství hlenu s malou přísměsí krví kde jsem spozoroval poprve i něco jako pěnu což vubec nevim co muže znamenat dale takova banalita ktera asi stim nema souvislost přes den několikrat pociťuji bodavou bolest v pravem podřišku ale jak řikam kol. dopadla v pořadku takže to muže být jen sval . Děkuji

Odpověď odborníka:

Myslím, že popisovaný nález není maličkost a že byste se měl znovu dát vyšetřit právě teď, když se nález plně vyjevil. Podle nálezu potom léčba. Je pravda, že nnegativní kolonoskopie je vyšetření vypovídající.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: